DECKEXPERT
DESPRE NOI

NOI & DECK -ul de TERASă

18

18 ani de experiență

100 k +

am livrat peste 100.000 de mp de deck

7

am livrat în 7 [șapte] țări

Ce punem la bătaie?

Experiență

Am luat contact cu deck-ul de terase în martie 2003. Vindeam parchet masiv atunci  și l-am privit cu multă suspiciune. 

  – Cum adică să pui lemn afară???

Am importat vreo 50 mp de deck din ipe pe care ne-am străduit (mai degrabă “chinuit”) să îl vindem în jumătate de an.

L-am vândut și l-am și montat… cu negrese de rigips. Arăta impecabil, spectaculos, senzațional. Dar a venit primăvara și odată cu ea un mic dezastru – toate șuruburile rupte și tot lemnul desprins.
Noroc că fusese singurul deck vândut în acel an. Așa am descoperit treaba cu inoxul.

De atunci ne-au trecut prin mână peste 100.000 mp de deck din lemn exotic, termotratat și wpc.

Practic beneficiați în mod natural și complet gratuit de întrega noastră experiență acumulată.

Expertiză

Începutul a fost mai greu.


Dar, ușor – ușor, am învățat de la partenerii noștri externi bazele pardoselilor de terase din lemn, am căpătat încredere pe care am transmis-o și clienților noștri. 


Am coordonat de-a lungul timpului zeci de echipe de montaj cu ajutorul cărora am realizat lucrări de referință nu doar în România și alături de care am fost în miezul “acțiunii”.

Astfel, știind cum se comportă anumite specii în timp,  cum arată o terasă din lemn după o iarnă, după două și chiar după nouă sau mai multe avem expertiza de a te consilia cu privire la ce ar fi mai bine să alegi pentru proiectul tău fără a fi nevoit să spargi banca pentru asta.

Gamă variată & verificată

E ușor să spui că ai cea mai variată gamă de pardoseli de exterior.
Noi considerăm că este în avantajul clienților noștri, dar și al nostru să propunem produse care au trecut testul timpului în clima din România.

De aceea vă punem la dispoziție: 
– deck din cele mai apreciate și rezistente esențe exotice – ipe, cumarumassaranduba, garapa, teak, merbau etc.
– deck din esențe termotratate – frasin termotratat, pin termotratat
– deck din esențe impregnate – pin impregnat
– deck din larice siberian
– deck din wpc

Soluții tehnice complete

Odată ajuns la noi fii sigur că vei găsi toate accesoriile de care ai nevoie pentru montajul și întreținerea terasei tale din lemn.

Pe lângă acestea vei primi și informații prețioase referitoare la cât este necesar a comanda din fiecare reper, de ce trebuie anumite accesorii și nu altele, precum și instrucțiuni precise și clare de montaj și întreținere pentru decking.

Trasabilitatea lemnului

Suntem conștienți de importanța pădurilor pentru planeta noastră și de aceea lemnul comercializat de către noi respectă criteriile europene cu privire la sustenabilitatea resurselor, la impactul exploatărilor forestiere asupra mediului și la posibilitatea urmăririi “drumului” de la locul de recoltare până la utilizatorul final (chain of custody).


Un exemplu de management forestier este cel al Braziliei, deținătoarea celei mai întinse părți a pădurii amazoniene, care prin “Plano de Manejo Florestal Sustentavel” exercită un control strict asupra tăierilor, asigurând legalitatea și sustenabilitatea exploatării pădurii tropicale, dar și protecția habitatelor. 

Despre noi 2