Deck Terase WPC

Wood Plastic Composite

Terasa ta din deck WPC
durabilă, spectaculoasă, sigură

deck fara intretinere
Mentenanță redusă
montaj deck
Montaj profesional
garantie deck
Garanție extinsă
durata deck
Durată de exploatare
deck livrare rapida
Livrare rapidă

CE ESTE DECK-UL DIN WPC?

Pardoselile de terase din WPC (lemn plastifiat – wood plastic composite)  reprezintă o alternativă la deck-ul din lemn natural, fiind realizate dintr-un amestec de PVC pur, diverse particule din lemn și aditivi care stabilizează culoarea și “leagă” compoziția.  
Deck-ul din WPC are o bună stabilitate dimensională, culoare uniformă, este rezistent la abraziune, iar dimensiunile plăcilor sunt generoase. De asemenea lamelele din WPC nu au noduri, au foarte bune proprietăți anti-alunecare, sunt rezistente la umiditate și nu sunt atacate de insecte sau mucegai. 
Deși nu trebuie uleiat sau tratat în vreun fel, deck-ul din lemn plastifiat necesită totuși operațiuni de curățare regulate.

DECK WPC - Gama de produse

Deck Duna WPC

Deck WPC - DUNA

21 x 146 x 2400-4000 mm
Lamele decking celulare din wpc pentru terase cu trafic domestic
și comercial ușor

Deck Luna WPC

Deck WPC - LUNA

25 x 150 x 2400-4000 mm
Lamele decking celulare din wpc pentru terase cu trafic domestic
și comercial mediu

Deck Luna WPC

Deck WPC - GALA

25 x 150 x 2400-4000 mm
Lamele decking coextrudate din pvc pentru terase cu trafic domestic și comercial intens

Deck Solid WPC

Deck WPC - SOLID

20 x 140 x 2400 - 4000 mm
Lamele decking pline din wpc pentru terase cu trafic domestic
și comercial intens

Ce variantă de deck să aleg?

DECK WPC pentru terase durabile, spectaculoase și sigure

Deck WPC 1

Decking WPC de calitate superioară

DLH este unul dintre cei mai importanți furnizori de lemn și produse derivate din lemn cu sediul în Danemarca și cu 50 de birouri în 25 de țări.

Totodată, DLH este sinonim cu produse de calitate destinate în principal pieței europene și nord-americane.

Deckexpert.ro este cu mândrie dealer autorizat al DLH Global.

Pentru a te asigura de calitatea produselor DLH disponibile prin intermediul nostru te invităm la o vizită în showroom sau putem programa o vizită la locul proiectului tău de deck.

Arii de utilizare

Deck-ul nostru din WPC se pretează unei palete largi de utilizări, atât în sectorul rezidențial-domestic, cât și în cel public (școli, grădinițe, after-school etc.) și comercial (terase pentru restaurante, cafenele).

Astfel, se poate utiliza deck din WPC pentru

  • terase rezidențiale, comerciale și publice
  • alei pietonale
  • plaje pentru piscine
  • mobilier urban
  • garduri și pereți despărțitori
  • placări de pereți
  • gradene, scene
  • diverse amenajări peisagere
G_Deck WPC Gri 02
Montaj decking wpc

Totul pentru un montaj perfect

Pardoselile de terasă furnizate de noi sunt mai mult decât o listă de produse. Sunt un sistem complet de soluții profesionale care îți vor oferi satisfacția unei alegeri corecte pentru timp îndelungat.

Pe lângă lamele de deck compozit de calitate premium  asigurăm o gamă completă de accesorii pentru un montaj rapid și la standarde ridicate. 

În limita capacității disponibile asigurăm și servicii profesionale de montaj.

Galerie foto

Ești în pană de inspirație?

Vrei să vezi alte proiecte realizate cu deck compozit furnizat de noi?

Vizitează galeria foto!

Deck WPC 2

De ce să lucrezi cu noi?

# Garanția lucrului bine făcut

Produse premium – de-a lungul timpului am ales și rafinat gama noastră de produse pentru a oferi cea mai bună experiență în utilizare clienților noștri. Am ales furnizori serioși, cu un bun renume, care pe lângă produse de top oferă garanții de calitate și predictibilitate.

Poate cel mai neplăcut și costisitor lucru este să te întorci pentru reparații la o lucrare încheiată, iar noi ne-am propus să evităm cu orice preț această situație prin utilizareade produse verificate, testate calitativ și prin respectarea tehnologiei de montaj specifice fiecărui tip de deck.

# Fără stres

Pe lângă un deck bine realizat vrem să îți oferim o colaborare extraordinară și fără bătăi de cap.

Promitem atât cât putem face – preferăm să fim sinceri cu tine. Încercăm ca termenele de livrare să fie realiste și respectate. Suntem conștienți că nu putem executa toate proiectele de pe piață, nu te vom amăgi cu “sosește joi” sau începem montajul “mâine”.

Plătești atât cât face (sau câteodată chiar mai puțin decât atât) – odată încheiată o înțelegere ne ținem de ea. Dacă am subevaluat necesarul din anumite materiale nu va trebui să plătești în plus, e greșeala noastră și ne-o asumăm. Iar dacă am supraevaluat anumite consumuri nu vei achita pentru lucrurile neutilizate; le luăm înapoi și îți vom returna valoarea lor.

Timpul este prețios –  răspundem la fiecare solicitare în timp scurt.  Ne deplasăm pentru evaluarea proiectului tău, cu mostre și soluții tehnice concrete.

Ne place să facem treaba bine!

deck fara deformari
Fără deformări
Nu putrezeste
Nu putrezește
deck fara intretinere
Fără uleiere
anti alunecare deck
Anti alunecare
ecologic
Ecologic

Important de știut


La începutul perioadei de utilizare lamelele din material compozit se pot aclimatiza sub influența condițiilor de mediu.

Culoarea se stabilizează după câteva luni după care va ajunge la punctul de saturație. Datorită conținutului de fibre din lemn, elementele individuale din material compozit individuale pot diferi unele de celelalte din punct de vedere coloristic, în special cele provenite din loturi de producție diferite. 

De asemenea culoarea și finisajul pot diferi de la o livrare la alta. Acest lucru nu afectează durabilitatea materialului și nu reprezintă un defect al acestuia.

Înainte de începerea montajului trebuie verificat aspectul lamelelor din material compozit precum și existența eventualelor defecte. 

Deck WPC 3