DECKING TERASA
DIN LEMN EXOTIC

DECKING TERASA LEMN EXOTIC

Decking -ul de terasa din esențe exotice este renumit în întrega lume pentru durabilitatea lui naturală, rezistența la intemperii și aspectul deosebit de elegant. 
Acesta reprezintă o investiție foarte profitabilă pe termen lung datorită duratei de viață extinse în comparație cu esențele termotratate, impregnate sau cu decking-ul din wpc. Deck-ul de terasa din lemn exotic poate fi recondiționat cu ușurință, putând fi utilizat în mediu extern chiar și peste 50 de ani.

Datorită proprietăților naturale remarcabile,  deck-ul pentru terasa din lemn exotic are o gamă largă de utilizări, atât în spații rezidențiale, private cât și în spații publice:

Decking-ul din lemn exotic are o serie de avantaje de necontestat față de alte soluții de pardoseli și placări exterioare:

Gama noastră de deck din lemn din esențe exotice cuprinde unele dintre cele mai apreciate și valoaroase specii de lemn, testate deja de ani  buni în condițiile climatice din România. Am ales să promovăm decking provenit din surse sustenabile, atât din America de Sud (ipe, cumaru, garapa, massaranduba, tatajuba) cât și din Asia de Sud-Est (teak, merbau). 

De reținut!

Lemnul este un material natural, iar caracteristicile și comportamentul acestuia în mediul extern nu trebuie văzute ca defecte și nu pot face obiectul unor potențiale reclamații:
– diferențele de nuanță între lamele sunt normale și fac parte din caracteristicile fiecărei specii în parte, în unele cazuri fiind accentuate (de ex. Ipe)
– schimbarea culorii lemnului sub acțiunea factorilor de mediu – UV, precipitații – lemnul capată o patină pe măsură ce îmbătrânește (devine gri-argintiu). Acest aspect poate fi atenuat prin respectarea planului de mentenanță.
– datorită faptului că lemnul “lucrează” în timp pe suprafața sa și la capetele lamelelor pot apărea fisuri și așchii, dar și unele deformări. Acestea însă nu împiedică utilizarea în condiții de siguranță a pardoselilor.
– datorită compoziției chimice naturale unele specii de lemn oxidează (se închid la culoare sub acțiunea UV) sau pot forma pete la contactul cu diverși alți compuși (de ex. la contactul cu compuși ce conțin fier)

DECKING PENTRU TERASE DIN LEMN EXOTIC
CELE MAI BUNE VARIANTE

Deck terasa lemn exotic 1