DECKING TERASA
DIN LEMN EXOTIC

DECKING TERASA LEMN EXOTIC

Decking -ul de terasa din esențe exotice este renumit în întrega lume pentru durabilitatea lui naturală, rezistența la intemperii și aspectul deosebit de elegant. 
Acesta reprezintă o investiție foarte profitabilă pe termen lung datorită duratei de viață extinse în comparație cu esențele termotratate, impregnate sau cu decking-ul din wpc. Deck-ul de terasa din lemn exotic poate fi recondiționat cu ușurință, putând fi utilizat în mediu extern chiar și peste 50 de ani.

Datorită proprietăților naturale remarcabile,  deck-ul pentru terasa din lemn exotic are o gamă largă de utilizări, atât în spații rezidențiale, private cât și în spații publice:

Decking-ul din lemn exotic are o serie de avantaje de necontestat față de alte soluții de pardoseli și placări exterioare:

Gama noastră de deck din lemn din esențe exotice cuprinde unele dintre cele mai apreciate și valoaroase specii de lemn, testate deja de ani  buni în condițiile climatice din România. Am ales să promovăm decking provenit din surse sustenabile, atât din America de Sud (ipe, cumaru, garapa, massaranduba) cât și din Asia de Sud-Est (teak, merbau). 

Pentru a vă forma o imagine de ansamblu  asupra ofertei noastre vă invităm să parcurgeți infograficul comparativ al tipurilor de deck comercializate.

DECKING PENTRU TERASE DIN LEMN EXOTIC
CELE MAI BUNE VARIANTE

Deck terasa lemn exotic 1